Coaching

(Team)Begeleiding

Vroeg of laat ervaren we het allemaal wel eens, een gevoel van “vast te zitten”. Dan kan professionele begeleiding je leren welke patronen er spelen en hoe daarvan los te komen, zodat het weer gaat “stromen”.

Door stil te staan bij wat er speelt -en ook letterlijk af en toe tot stilstand te komen- ontstaat er bewustzijn. Dit “waarnemen” is de sleutel tot verandering. Je zult merken, dat er dan “als vanzelf” energie vrijkomt in nieuwe richtingen.

In een team doen zich vergelijkbare processen voor. Ook daar kun je -met elkaar- mee aan de slag.

Ik werk met de Karakterstructuren van Wilhelm Reich en Systeemtheorie van Bert Hellinger. Ook begeleid ik opstellingen en zet ik -waar dat passend is- oefeningen in uit de energetica en mindfulness.

Ieder gesprek of traject is op maat. We bespreken altijd eerst samen wat je vraag is en wat daarvoor nodig is. Een telefonische verkenning is de eerste -kosteloze- stap.

Het tarief is variabel, afhankelijk van functieniveau (als werkgever betaalt) en draagkracht (particulieren), € 160-240 per uur ex btw. Soms wordt dit gedeeltelijk vergoed door je ziektekostenverzekeraar.

Voor de begeleiding van teams gelden soms afwijkende tarieven.

Cornelie Bol
Website gemaakt door Site IT – Website en webshop professionals – 2020