Over

Over

Achtergrond

Ik studeerde rechten in Utrecht en Parijs en had tussen 1990 en 2002 een brede carrière in de advocatuur. Ook heb ik enige tijd gewerkt bij de Amsterdamse Orde van Advocaten en klacht- en tuchtzaken namens de Deken behandeld. Sinds 2007 ben ik werkzaam als coach en trainer. Van 2013 tot 2017 was ik als manager en hoofddocent vaardigheden nauw betrokken bij de opbouw van de hernieuwde Beroepsopleiding Advocaten. Al vele jaren werk ik in verschillende rollen mee aan de verdere ontwikkeling van de advocatuur in Suriname (o.a. opleiding & tuchtrecht).

In samenwerking heb ik een aantal leiderschapsprogramma’s ontwikkeld en uitgerold, zoals:

InZichtAanZee – driedaags vrouwelijk leiderschapsprogramma
Generaties in Gesprek – workshops communiceren met ouders en naasten
Uit je hoofd, In je lichaam – leergang energetisch lichaamswerk

Daarnaast heb ik hechte banden met de Beroepsopleiding Advocaten en met Dialogue BV. In de BA ben ik trainer Vaardigheden en Ethiek, mentor, en supervisor voor trainers. Voor Dialogue verzorg ik allerlei trainingen, o.a. de Patroonscursus, mindfulnessworkshops en intervisiebegeleiding.

De rode draad door mijn leven is leren en mijzelf ontwikkelen. Het is mijn vak geworden om ook anderen daarin bij te staan. Ik blijf mijn blik op mensen en organisaties verdiepen en verbreden en zoek steeds naar nieuwe vormen. Desgevraagd zeggen anderen over mij: een scherpe blik – vermogen tot luisteren – doortastendheid – oprechte aandacht en interesse – relativerend – helder en duidelijk – de gave van het woord – veel ervaring – en veel humor…

 

Toolkit

Coach-Opleiding & Masterclasses,
The MMS Institute

Mediation Opleiding, Dialogue BV

Leergang Integraal Waarnemen I en II,
Schout Schouten

Energetische Opleiding en Mindfulness-Trainersopleiding,
ITIP School voor Leven en Werk

System Dynamics in Organizations,
Bert Hellinger Instituut

Trainer-training Mindful Leadership Programs, Potential Project International